Лансиран нов производ —- Параметри на воспаление на FACIS

Ера биологијалансираше нова серија производи која е комплет за детекција на хемилуминисценција имуноанализа (CLIA) за откривање на воспаленија и бактериски инфекции.Комплетот е вклученЦелосно автоматско хемилуминисценција имуноанализа (FACIS)до производ брз и сигурен квантитативен резултат во рок од 1 час.FACIS е отворена платформа, која користи се-во-едно моно-тест дизајн, целосно автоматски чекори за работа и разбирлив и мултифункционален софтвер.Обезбедува сеопфатно решение за дијагноза на инвазивни габични заболувања и повеќе со најнова технологија.

土耳其展会1-3

Ново лансираните CLIA тестови:

● Серумски комплет за откривање амилоид (SAA) (CLIA)

● Комплет за откривање интерлеукин 6 (IL-6) (CLIA)

● Комплет за откривање на реактивен протеин C (CRP) (CLIA)

● Комплет за откривање на хепарин врзувачки протеин (HBP) (CLIA)

● Комплет за откривање бактериски ендотоксин (CLIA)

Oтаму CLIA тестови:

Комплет за детекција на аспергилус галактоманан (CLIA)
Комплет за откривање антитела на Aspergillus IgG (CLIA)
Комплет за откривање антитела на Aspergillus IgM (CLIA)
Комплет за откривање Candida Mannan (CLIA)
Комплет за откривање антитела Candida IgG (CLIA)
Комплет за откривање антитела Candida IgM (CLIA)
Комплет за откривање на полисахариди со капсула Cryptococcus (CLIA)
Комплет за откривање габи (1-3)-β-D-глукан (CLIA)
Комплет за откривање антиген COVID-19 (CLIA)
Комплет за откривање на антитела за COVID-19 IgG (CLIA)
Комплет за откривање на антитела за IgM COVID-19 (CLIA)
Комплет за откривање прокалцитонин (PCT) (CLIA)

ЗаЕра биолошка група

Era Biology Group основана во 1997 година. Таа е лидер и пионер во областа на дијагностиката на инвазивни габични заболувања.Засега, Ера биологија има осум подружници во целосна сопственост, Beijing Gold Mountainriver Tech Development Co., Ltd, Genobio Pharmaceutical Co., Ltd, Era Biology (Shanghai) Co., Ltd, Era Biology (Guangzhou) Co., Ltd, Era Biology (Suzhou) Co., Ltd, Shanghai Chuanrui Medical Devices Co., Ltd. и Era Biology (Canada) Co., Ltd. Во Кина, Era Biology е водечко претпријатие во областа на ин витро дијагноза на габи.Ера Биологија го добија Проектот за демонстрација за развој на морските економски иновации од Националната океанска администрација и Министерството за финансии.Во 2017 година, Ера Биологија, заедничкиот Национален центар за клинички лаборатории итн., успешно го изготвија Индустрискиот стандард за „Тест за габа (1-3)-β-D-глукан“ и „Тест за бактериски ендотоксин“.

На глобално ниво, Era Biology ја поминаа автентикацијата ISO 9001, ISO 13485, Korea GMP и MDSAP, а производите имаат сертификати за CE, NMPA, Health Canada, MDA и FSC.Мисијата на Ера Биологија е „Иновации за подобро здравје“.Ера биологија инсистира на висок квалитет и строга контрола додека континуирано спроведува понатамошно истражување и развој.

撒

Време на објавување: 11.08.2022 година